facebook instagram
+48 75 78 45 500Kontakt

Ceny i Rezerwacja

Sprawdź Termin
Galeria Zdjęć
zobacz »

Ceny i Rezerwacja

Opinie

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.6Średnia Opinia

8.3 Iwona / Szczecin 16 październik 2017 Opinia o Hotelu: Super lokalizacja, czysto, przyjemnie, przepiękne kwiatowe rabaty na zewnątrz, zadbane, przestronne pokoje, bogaty wybór produktów na śniadaniu, produkty regionalne. Pomocna i uśmiechnięta Recepcja. Fajny klimat
10 krystyna / Świnoujście 10 październik 2017 Opinia o Hotelu: cisza i spokoj Nasze SPA: nie korzystalam
8.8 Łukasz / Czerwieńsk 23 wrzesień 2017
10 Paweł / Krotoszyn 22 wrzesień 2017 Opinia o Hotelu: hotel jako całość sprawdza się na 10
10 Ewa i Karol / Rozdrażew 20 wrzesień 2017
10 Klaudia / Ostrów Wielkopolski 18 wrzesień 2017
10 Daniel / Trzebiatów 10 wrzesień 2017 Opinia o Hotelu: Hotel, basen i spa. Cisza i spokój.
9.3 Jan 04 wrzesień 2017
9.7 Karolina / Racławice Wielkie 03 wrzesień 2017 Opinia o Hotelu: Bardzo przyjemny hotel, idealny dla dzieci, nawet jak nie było pogody maluchy zawsze miały co robić. Pokoje bezpieczne, nie musiałam się martwić o moje ciągle wywracające się 1,5 roczne dziecko. Czysto, obsługa miła. Miejsce godne polecenia.
10 Nina 02 wrzesień 2017 Opinia o Hotelu: Atmosfera, sympatyczny i pomocny personel, jedzenie po którym mam 2 kg więcej :)
10 Wojciech / Zgorzelec 28 sierpień 2017 Opinia o Hotelu: Cisza i spokój. Nasze SPA: Wszystko było ok.
9.5 Paweł / Wrocław 24 sierpień 2017
9.8 Artur / Choszczno 21 sierpień 2017
10 Małgorzata / Rumia 20 sierpień 2017 Opinia o Hotelu: Bardzo dobre jedzenie, zorganizowany czas dla dzieci, piękne czyste pokoje, szczerze polecam!
9.7 Przemek / Legnica 16 sierpień 2017 Opinia o Hotelu: Cisza i spokój mimo pobytu dużej liczby dzieci Nasze SPA: Uprzejmość obsługi
9 Mariusz 13 sierpień 2017
8.5 Karolina / Szczecin 25 lipiec 2017 Opinia o Hotelu: animacje dla dzieci i dorosłych, doskonała kuchnia (szerokie możliwości dla wegan i wegetarian) Nasze SPA: wszystkie :)
9.2 Hubert / Szczecin 20 lipiec 2017 Opinia o Hotelu: Koncepcja hotelu dla rodzin z dziećmi. Nasze SPA: Nie korzystaliśmy z zabiegów SPA.
9.8 Daniel 10 lipiec 2017
9.3 Damian / Legnica 10 lipiec 2017 Opinia o Hotelu: Lokalizacja, miła i fachowa obsluga, koncepcja strefy SPA, zaplecze przyjazne rowerzystom, dużo zieleni- świetne miejsca na chwilę relaksu Nasze SPA: strefa relaksu na zewnątrz
10 Patryk / Poznań 09 lipiec 2017 Opinia o Hotelu: Urokliwe położenie, cisza, bliskość strumyka, obsługa, jedzenie. Nasze SPA: Jacuzzi na zewnątrz hotelu, różnorodność saun.
8.3 Edmund / Kamień Pomorski 08 lipiec 2017
8.7 Joanna / Wrocław 06 lipiec 2017 Opinia o Hotelu: Bardzo ładnie położony hotel, pokoje ładne i komfortowe, strefa spa również. Bardzo miłym pomysłem są sobotnie ogniska - niby niewiele a robi różnicę. Dużym udogodnieniem jest przechowalnia roweru i możliwość wypożyczenia np. kasku. Obsługa grzeczna i pomocna. Nasze SPA: SPA bardzo ładne - basen z oszklonym sufitem robi wrażenie. Nie rozumiem dlaczego standardem jest korzystanie z saun w strojach kąpielowych: ani to wygodne ani zdrowe. Jeśli jesteśmy zainteresowani korzystaniem z saun trzeba pogodzić się z pewną dozą nagości i naturalności.
10 Izabela / Dobrzyków 06 lipiec 2017 Opinia o Hotelu: Profesjonalna obsługa, piękne pokoje oraz pyszne jedzenie. Nasze SPA: Nie korzystaliśmy
10 ANGELIKA / NOWOGRÓDEK POMORSKI 03 lipiec 2017 Opinia o Hotelu: mi podobało się wszystko byłam zauroczona hotelem i okolica
10 Marta / Żary 27 czerwiec 2017
9.7 Beata / szczecin 23 czerwiec 2017 Opinia o Hotelu: obsługa hotelowa, miły i pomocny personel Nasze SPA: pomoc, doradztwo, profesjonalna obsługa
9.7 Renata / Rokietnica 22 czerwiec 2017 Opinia o Hotelu: w zasadzie wszystko było o.k. Nasze SPA: ogólnie wszystko było o.k.
9 Magdalena / Poznań 13 czerwiec 2017 Opinia o Hotelu: pokój doskonale dostosowany dla rodzin z małym dzieckiem. zadbany teren zielony dookoła hotelu Nasze SPA: fachowa obsługa, nowoczesny wystrój sprawiający iż można było się naprawdę zrelaksować
8.8 Magdalena / Borkowice 09 czerwiec 2017 Opinia o Hotelu: Jakość spa Nasze SPA: Masaż
10 Magdalena / Słubice 30 maj 2017 Opinia o Hotelu: Zorganizowanie grilla zamiast obiadokolacji Nasze SPA: nie korzystalismy
7 Michał / Ostrów Wielkopolski 28 maj 2017
10 Jacek / Wrocław 25 maj 2017 Opinia o Hotelu: Higieniczna czystość pokoi i całego ośrodka, bardzo uprzejma i pomocna obsługa hotelu, piękne położenie hotelu, bardzo zadbany obiekt. Oprócz tego super gratka dla biegaczy górskich albo fanów mtb - właściwie zaraz za hotelem zaczyna się zielony szlak pieszy na stóg izerski a po długim treningu można zrobić super odnowę biologiczną dzięki saunie i studni lodowej. Jeśli się nie mylę to byliśmy tam już 4 czy 5 razy i na pewno wrócimy. Nasze SPA: Nie korzystaliśmy.
10 Jarosław / Pieńsk 16 maj 2017
10 Anna / Suchy Las 10 maj 2017 Opinia o Hotelu: Atmosfera, klimat, obsługa- generalnie wszystko Nasze SPA: Przemiły i profesjonalny personel , wysoka jakość zabiegów.
10 AGNIESZKA / KARPICKO 08 maj 2017
7.2 Magdalena / Sieradz 06 maj 2017 Opinia o Hotelu: - hotel i otoczenie hotelu - atrakcje dla dzieci - wyżywienie
10 Marek / Szczecin 05 maj 2017 Opinia o Hotelu: Cały obiekt bardzo zadbany, ciekawie i klimatycznie zaprojektowany, Wszystko nam się bardzo podobało, idealny dla maluszków . Kuchnia spisała się rewelacyjnie , wszystko było nieziemsko smaczne ( niestety po powrocie przechodzimy na dietę -:) .Jesteśmy pod dużym wrażeniem. Dziękujemy raz jeszcze .Pozdrawiamy cały miły personel. Nasze SPA: Korzystałam z dwóch zabiegów i obydwa wykonano bardzo profesjonalnie , Bardzo mila obsluga
10 Maciej / Kościan 27 kwiecień 2017 Opinia o Hotelu: Basen
8.8 Kamila / Wrocław 27 kwiecień 2017
9.7 Agata / Bergheim 28 marzec 2017
10 Kamila / Oleśnica 12 marzec 2017 Opinia o Hotelu: Bardzo dobre jedzenie i zawsze uśmiechnięta i pomocna obsługa hotelu Nasze SPA: Masaż ciała dla mnie numer 1 :)
10 Iga / Stargard 27 luty 2017
10 Katarzyna / Warszawa 22 luty 2017
9.5 Kamilla / Jerka 22 luty 2017 Opinia o Hotelu: Bardzo dobry obiekt, komfort w pokojach,
9.5 Agnieszka / WROCLAW 20 luty 2017 Opinia o Hotelu: Infrastruktura dla dzieci, restauracja, obsluga, wyzywienie Nasze SPA: calosc obslugi i wizerunek SPA
10 Mirosław 15 luty 2017
8.7 Krzysztof 13 luty 2017
9.8 magdalena / tulce 13 luty 2017 Opinia o Hotelu: wystrój, obsługa, wyżywienie, SPA Nasze SPA: basen
9.7 Jadwiga / Toruń 08 luty 2017 Opinia o Hotelu: Najbardziej podobał się nam basen, wyposażenie pokoju i zróżnicowane wyżywienie. Ciekawa też była oferta ogniska. Pobyt bardzo udany. Nasze SPA: Nie korzystałam.
10 Konrad / Ludwigshafen 27 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: Servis sprzatania bardzo czyste Nasze SPA: Czysto i dobry podzial Wszystko po trochu i dobry podzial.
9.3 Paweł / Nowa Sól 26 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: Sala zabaw dla dzieci. Stoliki w restauracji do malowania. Duża ilość krzesełka dla najmłodszych Nasze SPA: Nie korzystalem
9.5 edyta / obsza 25 styczeń 2017
9.7 Robert 24 styczeń 2017
9.3 Paweł / Zielona Góra 18 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: Obsługa, usytuowanie, generalne wrażenie Nasze SPA: sauny, basen
9.8 Joanna / Kowary 10 styczeń 2017
10 Anna / Wrocław 10 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: Basen
8.7 Aneta 05 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: Dostosowanie hotelu do potrzeb dzieci.
10 Aleksandra 05 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: Bardzo dobre jedzenie, duże, przestronne pokoje, dopełnienie wszystkich warunków rezerwacji, strefa saun, zewnętrzne jacquzzi. Nasze SPA: Nie korzystano.
10 Joanna / Wrocław 04 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: Rewelacyjna kuchnia. Czystośćw hotelu, pokojach. Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Nasze SPA: Nie ma zastrzeżeń do spa i zabiegów.
10 Karolina / Warszawa 02 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: Przemiła i pomocna obsługa hotelu, bardzo ładne, przestronne i czyste pokoje, smaczne jedzenie. Piękne miejsce na wypoczynek z dziećmi.
10 Magdalena 30 grudzień 2016
9.5 Małgorzata 30 grudzień 2016 Opinia o Hotelu: Bardzo podobał nam się club i jego obsługa Nasze SPA: Sauny i basen a na zabiegach profesjonalna obsługa
10 Wojciech / Sława 22 grudzień 2016 Opinia o Hotelu: w zasadzie wszystko było ok. Nasze SPA: wszystko było super
10 Maciej / 900 01 grudzień 2016 Opinia o Hotelu: Bardzo przytulne pokoje i mila obsluga Nasze SPA: Bardzo kameralnie
8.5 Zenon / Szczecin 27 listopad 2016 Opinia o Hotelu: wyposażenie pokoju Nasze SPA: jacuzzi zewnętrzne, basen
9.2 waldemar / leszno 24 listopad 2016 Opinia o Hotelu: Super obsługa
8.7 ZIEMOWIT / WROCLAW 23 listopad 2016
9.5 Magda / Borkowice 17 listopad 2016 Opinia o Hotelu: Spa i jakość zabiegow Nasze SPA: Profesjonalizm
8 Jozef, Léon / Genève 07 listopad 2016
8.5 Aleksandr / Wroclaw 07 listopad 2016
9.3 Krzysztof / Wrocław 05 listopad 2016 Opinia o Hotelu: Czystość, obsługa Nasze SPA: profesjonalizm, kultura i fachowość
9.7 Bernadeta / Starkowo 04 listopad 2016
9.7 Aleksandra / Wittichenau 24 październik 2016
9.3 Anna / Moritzburg 16 październik 2016
10 Agnieszka / Wrocław 12 październik 2016
10 Maciej / Zgorzelec 06 październik 2016
9.7 Maciej / Kalisz 06 październik 2016 Opinia o Hotelu: Ogólnie polecam, żona była zadowolona :)
9.5 Marta / Żyrardów 01 październik 2016 Opinia o Hotelu: Mi: strumyk, ścieżka, teren, winda (dla matek z wózkami obowiązkowy punkt w hotelah), pokój, łóżeczko i wanienka dla dziecka, miła obsługa, miła ochrona (panowie z ochrony oferowali pomoc przy zdjęciach rodzinnych), połozenie (na uboczu - super), miły akcent - parasolki przy wyjściu Mojemu mężowi: teren wokół, pokój, miła obsługa Nasze SPA: Nie korzystaliśmy niestety, ale to tylko dlatego, że chciałam skorzystać z mom&baby ale synek był przeziębiony i odpuściliśmy, wrócimy żeby skorzystać w przyszłości
9.7 Iwona / Trzebiel 30 wrzesień 2016 Opinia o Hotelu: Bardzo przyjemny hotel, spokój, cisza. Pokoje wyposażone wystarczająco, niczego nie brakuje, czyste i przyjemne. Posiłki smaczne, zróżnicowane, choć urozmaiciła bym codzienne śniadania, wybór był spory i smacznie, lecz codziennie to samo, a można każdego dnia dodać jedne danie jakieś inne np. naleśniki itd. Dużym plusem jest bardzo miła obsługa hotelu, jeżeli coś potrzeba lub ktoś ma jakiś problem załatwiane jest od ręki i nie ma odczucia, że ktoś robi to z łaską. Duże wyróżnienie dla Pań z obsługi restauracji, bardzo przyjemne, miłe i sympatyczne - tylko pozazdrościć takich pracowników. Widoczna wszędzie jest też ochrona hotelu, która szczególnie w nocy dogląda wszystkiego a w szczególności pojazdów gości. Szczerze polecam ten hotel dla samotnych, par i rodzin z dziećmi - pomyślano o wszystkich. Nasze SPA: SPA nie jest jakieś wielkie lecz bardzo przyjemne i ładne. Korzystałam z jednego zabiegu więc niewiele mogę powiedzieć, było przyjemnie. W trakcie masażu brakowało mi tylko specyficznego nastroju- większego przyciemnienia okien, jakiegoś miłego światełka i może kadzidełka. To wszystko robi specyficzny klimat do którego jestem przyzwyczajona u mojej kosmetyczki, gdzie często potrafię zasnąć, ponieważ jest tak przyjemnie.
10 Ewelina / Żary 29 wrzesień 2016
9.7 Beata / Ostrów Wlkp 28 wrzesień 2016 Opinia o Hotelu: dbałość o klienta, bardzo miła obsługa. Informatory o okolicy w hotelu
8.7 Sławomir / Opole 26 wrzesień 2016 Opinia o Hotelu: wygląd terenu, cisza Nasze SPA: miłypersonel
10 Anna / rydułtowy 25 wrzesień 2016
8.2 Monika / Domecko 23 wrzesień 2016 Opinia o Hotelu: Super płyn-krem do mycia ciała i rąk. Ogólny dostęp do wody, czyli codzienna wymiana w pokoju, woda do kolacji, woda na basenie itp. Nasze SPA: Miła obsługa.
10 Nina / Szczecin 21 wrzesień 2016 Opinia o Hotelu: Ogólnie rzecz biorąc podobało nam się........WSZYSTKO ;) Jedzenie-pycha Obsługa-super Pokoje-10/10 SPA-zasnęłam co świadczy o zdecydowanym relaksie Basen, sauny-dziecko zachwycone, nasze zatoki również ;) Zostawiliśmy tam kawałek serducha, zarówno w hotelu jak i w Świeradowie POLECAM ;))))) Nasze SPA: spokój, cisza, pełen relaks
9.3 Arkadiusz / Oleśnica 21 wrzesień 2016
9.2 Justyna / Wrocław 20 wrzesień 2016
10 Anna / Bogatynia 20 wrzesień 2016
10 Małgorzata / Łomianki 17 wrzesień 2016
8.8 Aleksandra / Katowice 02 wrzesień 2016
10 Zuzanna / Świdnica 01 wrzesień 2016 Opinia o Hotelu: Wspaniałe podejście do gości z dziećmi, obsługa na najwyższym poziomie, a przy tym luźna atmosfera bez poczucia bycia kontrolowanym w jakimkolwiek aspekcie. Brawo! Nasze SPA: Zabiegi były bardzo przyjemne i odprężające a pracownicy SPA bardzo kulturalni!
10 Dominika / Zielona Góra 31 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Właściwie wszystko było na najwyższym poziomie. Nasze SPA: Bardzo fajny basen i komfortowo zorganizowana strefa zewnętrzna do wypoczynku oraz sauny. Z zabiegów SPA nie korzystaliśmy.
9.8 andrzej / Enfield 30 sierpień 2016
10 Magda / Kołobrzeg 25 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Hotel jest nastawiony na rodziny z dziećmi. Na każdym kroku widać dbałość o dobre samopoczucie i dorosłych i dzieci. Wszystko w bardzo dyskretny sposób, przez co czuliśmy się w Cottoninie wręcz rozpieszczani. Bardzo dobrym pomysłem jest również menu dziecięce i podawanie zupki dla dzieci pomiędzy posiłkami głównymi. Nasze SPA: Miła i dyskretna obsługa, czystość, świetne kosmetyki, dbałość o detale - relaksacyjna muzyka, świece, odpowiednia temperatura w pomieszczeniu.
10 katarzyna / London 23 sierpień 2016 Nasze SPA: Polecam!!!Bylo super😊
10 Malgorzata / Chrzanow 17 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: udogodnienia dla rodzin z dziecmi Nasze SPA: mila obsluga
10 Anna / Mościenica 13 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Kameralny klimat, wysoka jakość wyżywienia Nasze SPA: -
9.5 Paweł / Nowa Sól 05 sierpień 2016
9.5 Tomasz / Kraków 02 sierpień 2016
9.7 Mirosław / Poznań 01 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Strefa Sauny, gastronomia, urozmaicone jedzenie, strefa rowerowa Nasze SPA: Wszystkie
9 Radosław 01 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Czystość, miła obsługa, smaczne zróżnicowane jedzenie, dbałość o zieleń Nasze SPA: Dobrze dogrzana sauna fińska
10 Katarzyna / Warszawa 01 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: Rewelacyjne położenie i zagospodarowanie terenu, ładne pokoje urządzone funkcjonalnie
9.3 IWONA / ZIELONA GÓRA 27 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: wystroj lazienek oraz ich komfort,wyposazenie i czystosc pokoi , bezplatny parking dla gosci , animacje i atrakcje dla dzieci , przemila i uprzejma obsluga , sluzaca pomoca pani na recepcji, dobre sniadania . na pewno jeszcze nie raz zawitamy u panstwa Nasze SPA: sauna ir, jacuzzi zewnetrzne
8.8 Tomasz / Międzyrzecz 27 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Zagospodarowanie przestrzeni wokół budynków, białe wino do piątkowej kolacji i Cotton Club, fajna atmosfera, bardzo zaangażowana obsługa no i piękne otoczenie. Nasze SPA: Byłem tylko na basenie i w saunach, sauny ok, basen malutki. jak na ilość chętnych, ale cóż... Trzeba po prostu wcześniej wstać, wtedy jest luz i popływać można.
10 Kamil / Kostrzyn nad Odrą 26 lipiec 2016
10 Maja / Szczecin 21 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Przepiekny czysciutki obiekt z przemila obsluga! Nasze SPA: Cieply, czysty basen z fajna strefa saun!
8.7 Agnieszka / Legnica 18 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: animacje dla dzieci, plac zabaw
10 Mariusz / Cieszyn 12 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Doskonała restauracja również z daniami dla dzieci, niewielki ale w zupełności wystarczający basen a do tego mnóstwo przestrzeni dla dzieci (plac zabaw, łąka). Bardzo miła obsługa, na każdym kroku słychać było dzień dobry i uśmiech z ich strony. To wszystko daje taką mieszankę, że chce się tu ponownie wrócić. Nasze SPA: Fantastyczna masażystka!!!!
10 Ramona / Śrem 12 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Piękny obiekt. Bardzo dużo miejsca i atrakcji dla dzieci. Jedzenie pyszne i wybór tak obszerny, że nawet najbardziej wybredni znajdą coś dla siebie, nie mówiąc już o wybrednych dzieciach jak moje na przykład. Pokoje ładne i czyste, obsługa sympatyczna i bardzo pomocna. Animacje dla dzieci od poniedziałku do piątku i zaplecze dla dzieci bardzo dobre. Dla dorosłych strefa wellness tez bardzo dobra. Jeśli ktoś chce wypocząć to jak najbardziej hotel godny polecenia. My na pewno wrócimy do tego hotelu. Nasze SPA: Profesjonalnie wykonany zabieg. Bardzo miła i odprężająca atmosfera i obsługa bardzo miła i sympatyczna. Korzystałam nie tylko z zabiegu dla dorosłych ale również skorzystało dziecko będąc na zabiegu dla dzieci w eco spa baby. Podejście do dziecka rewelacyjne i kontakt z dzieckiem świetny także nie było problemu żeby dziecko wytrzymało masaż całego ciała bez jednego zamarudzenia. Polecam!
9 Wojciech / Szczecin 11 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Hotel rzeczywiście bardzo przyjazny dla rodzin z dziećmi. Bardzo dobre położenie, szczególnie w kontekście wypadów na single tracki zarówno po polskiej, jak i czeskiej stronie.
9.7 piotr / wroclaw 16 czerwiec 2016
9 Piotr / Tarnów 09 czerwiec 2016
10 Rafał / Rydzyna 15 maj 2016 Opinia o Hotelu: Obszerne pokoje spa Nasze SPA: Basen sauna
8.8 Dagmara / Mogielnica 10 maj 2016
10 Monika / Gorzów Wielkopolski 06 maj 2016
10 Rafał / Kraków 05 maj 2016 Opinia o Hotelu: hotel przyjazny dzieciom: dużo atrakcji, możliwość zabawy z innymi dziećmi, etc.; bardzo uprzejmy oraz pomocny personel; Nasze SPA: zaplecze, czystość (z zabiegów nie korzystałem)
9.2 Jakub / Czapury 05 maj 2016 Opinia o Hotelu: Basen+ sauny super lokalizacja Nasze SPA: nie korzystaliśmy
9.7 Alicja / WHerarocław 25 kwiecień 2016 Opinia o Hotelu: nieograniczony dostęp do strefy wellness Nasze SPA: niestety zbyt krótki pobyt uniemożliwił skorzystanie z zabiegów SPA
10 Mateusza / Kędzierzyn Koźle 25 kwiecień 2016 Opinia o Hotelu: Obsługa , ogólny wystrój Hotelowy Nasze SPA: Wszystko
9.8 Roman 25 kwiecień 2016 Opinia o Hotelu: Dziecia bardzo podobał sie basen . Nasze SPA: Zabiegi były ok,
8.5 Rafał / Piecowice 25 kwiecień 2016 Opinia o Hotelu: Czystość, miła obsługa, wspaniałe położenie Nasze SPA: Basen wystarczający , dobra strefa saun
9.2 Beata / 614 19 marzec 2016 Opinia o Hotelu: pokoje, bawialnia dla Dzieci, strefa SPA Nasze SPA: duży basen, nie korzystałam z dodatkowych zabiegów, choć oferta dla Mam z Dziećmi wydaje się być ciekawa i zapewne skorzystam następnym razem z tej usługi
10 Michał / Wrocław 19 marzec 2016
10 Joanna / Żary 09 marzec 2016
10 Ewa / wrocław 09 marzec 2016
10 Wiktor / Wrocław 02 marzec 2016 Opinia o Hotelu: Szczegóły dopięte tak, że nic nie jest pozostawione przypadkowi. Hotel spójny i perfekcyjny. Wrócimy na 100%! Nasze SPA: Jakuzzi na zewnątrz z widokiem na pagórek i gwiazdy.
10 Daniel / Góra 19 luty 2016
10 Magdalena / Bolesławiec 17 luty 2016 Opinia o Hotelu: Bardzo czysto i miło. Wyśmienite jedzenie i wspaniały personel Nasze SPA: Bardzo komfortowo. Zabiegi na najwyższym poziomie. Personel bardzo kompetentny
9 Karolina / Wrocław 16 luty 2016 Opinia o Hotelu: Wszystko, lokalizacja, klimat, wystroj, standard, liczba atrakcji dla dzieci, piekna restauracja, wygodne pokoje i komfortowe lazienki, zaplecze spa Nasze SPA: Nastrojowa strefa spa, nienachalni masazysci, zachecajace opisy zabiegow
10 Arkadiusz / Oborniki Śląskie 11 luty 2016
10 Mariusz / Miłoszyce 10 luty 2016 Opinia o Hotelu: Wszystko jest na bardzo wysokim poziomie. Basen, wyżywienie, spa super. Nasze SPA: Obsługa, masaże.
8.7 Ksawery / Wrocław 10 luty 2016 Opinia o Hotelu: Strefa Spa, jakość Pokoi, wrażenia całościowe Nasze SPA: dostępność oraz czystość strefy SPA, jakość wyrobów, zapach
10 Agnieszka / Siemianice 08 luty 2016 Opinia o Hotelu: czystość, schludność personelu, wyżywienie Nasze SPA: zewnętrzne jacuzzi; wszechobecna czystość
10 Paweł / Nowa Sól 25 styczeń 2016
8.5 Mateusz / Wrocław 09 styczeń 2016
10 Gabriela / Dormagen 07 styczeń 2016
10 BARBARA / Żory 05 styczeń 2016 Opinia o Hotelu: Wszystko na najwyższym poziomie- zarówno dania w restauracji( same plusy dla rzetelnych i miłych kelnerek i wykwintej kuchni:-)Bufet śniadaniowy bardzo urozmaicony!) pokoje, czyściutkie i funkcjonalne, panie z recepcji bardzo miłe i pomocne. Świetnie, że w hotelu jest ta bawialnia, jest wyposażona tak, ze dzieci się w niej nie nudzą, to duży plus dla rodzica,który może wtedy odpocząć.Wyjechaliśmy wypoczęci i zrelaksowani. Nasze SPA: W zabiegach nie uczestniczyłam z braku korelacji czasowej:). Natomiast całe Spa fantastyczne, czyściutkie, cieplutkie, co ważne, w saunach wspaniały relax, a jaccuzi na powietrzu to cos rewelacyjnego!!!!!!!!!!!(Przydałoby sie tam tylko coś na zawieszenie szlafroków,czy ręcznika, tj na dworze)Miło,że są dla dzieci deski do pływania i makaroniki. Mogłoby być jeszcze więcej kółek:)A i czasem się przydają te jednorazowe klapki do spa, szkoda że nie było. Sala fitness też świetna!Ogólnie WSPANIAŁE SPA!!!!
9.7 Krzysztof / Szczecin 05 styczeń 2016
8.7 Piotr 30 grudzień 2015
10 Radosław / Szklarska Poręba 28 grudzień 2015 Opinia o Hotelu: Jesteśmy zadowoleni z całokształtu. Przemiła obsługa, pyszne jedzenie, bardzo czysto i przyjemnie.
10 Aneta / Lubań 18 grudzień 2015 Opinia o Hotelu: Wspaniałe położenie umożliwiające pełen relaks. Cisza, spokój poza centrum gwararntujące pełen odpoczynek. Nasze SPA: Profesjonalizm i atmosfera.
9.3 Piotr / Legnica 13 grudzień 2015
9.7 Andrzej / Legnica 05 grudzień 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo ładny, czysty, rodzinny hotel. Sporo atrakcji dla dzieci. Jest gdzie pobiegać i pojeździć na rowerze. Byliśmy w sierpniu 2015 r. czteroosobową rodziną i bardzo nam się podobało. Polecam przede wszystkim dla rodzin z dziećmi.
9.7 Elżbieta / Kostrzyn nad Odrą 03 grudzień 2015
10 Agnieszka / Wrocław 18 listopad 2015 Opinia o Hotelu: Wszystko :) Fajna atmosfera, miła obsługa i super spa oraz zabiegi w pakiecie. Nasze SPA: Super jacuzzi na tarasie. Zabiegi świetne i profesjonalnie wykonane
10 Tadeusz / Kiełczów 18 listopad 2015
9.7 Małgorzata / JELCZ-LASKOWICE 18 listopad 2015 Opinia o Hotelu: Przemiła obsługa, która sprawia, że czułyśmy się wyjątkowo. Wspaniały pakiet, przerósł nasze oczekiwania zwłaszcza w relacji do ceny. Czyściutkie, ładnie urządzone pokoje, szum strumyka za oknem, basen i sauny, smaczne jedzenie - słowem idealne miejsce na odpoczynek. Nasze SPA: Wspaniała chwila relaksu. Atmosfera, urządzenie i przesympatyczna i profesjonalna obsługa sprawia, że czas spędzony w SPA jest wyjątkowy.
7.8 Witold / Wrocław 15 listopad 2015
9.5 Karolina / Katowice 05 listopad 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo fajny pokój zabaw dla dzieci i ogólna atmosfera przyjęcia maluchów. Nikomu nie przeszkadzają i nie ma poczucia zwany ze dziecko biega czy marudzi. Nasze SPA: Zaangażowanie pan kosmetyczek i to ze widać ze lubią swoją prace.
9.8 Antonina / Zary 01 listopad 2015 Opinia o Hotelu: Wszystko zazługuje na jak najlepszą ocenę ,czystość ,obsługa ,b.dobre posiłki i przemiła obsługa. Nasze SPA: Profesjonalizm i zangażowanie ,bardzo sympatyczny personel obsługujący .
9.8 Bożena / Mysłowice 25 październik 2015 Opinia o Hotelu: Piękny hotel, miła i uczynna obsługa na każdym szczeblu (od pań z serwisu sprzątającego po recepcję i obsługę w restauracji.) Super smaczne i różnorodne posiłki. Pobyt bardzo udany pomimo niesprzjajacej pogody. Jedyne czego mi brakowało do 100% zadowolenia to brak w pokojach tzw. kącika kawowego -filiżanki, kawa, herbata, cukier. Hotel wart polecenia każdemu! Chętnie tam wrócimy. Nasze SPA: Piękny basen i sauny, wiele radości dostarczyła kąpiel w zewnętrznym, podgrzewanym jacuzzi - SUPER!
10 KAZIMIERZ / Słubice 20 październik 2015 Opinia o Hotelu: Profesjonalizm w każdym calu Nasze SPA: Bardzo DUŻY PLUS dla ,,Obsługi\" całego kompleksu za fachowe podejście do problemu każdego z gości. Bardzo chętnie tam zawitamy po raz trzeci
9.8 Monika / Tauche 18 październik 2015
9.7 Agata / Wroclaw 26 wrzesień 2015
9 Ziemowit / Wrocław 24 wrzesień 2015
10 Marcin / Wrocław 23 wrzesień 2015
10 Marta / Zielona Góra 23 wrzesień 2015 Opinia o Hotelu: Czystość pokoi, uśmiechnięta obsługa, fantastyczny basen.
9.8 Magdalena / Wałbrzych 23 wrzesień 2015
8.8 Joanna / Gadki 21 wrzesień 2015
9.8 Dariusz / Świętochłowice 19 wrzesień 2015 Opinia o Hotelu: Cały pobyt super, warunki idealne, jedzenie dla każdego nawet bardzo wybrednego podniebienia, możliwość wypoczynku i relaksu oraz ucieczki od codziennego hałasu i tempa życia
9.8 Maja / Szczecin 10 wrzesień 2015 Opinia o Hotelu: Hotel jest pięknym kompleksem budynków, teren wokół bardzo ładnie zadbany, plac zabaw dla dzieci urozmaicony i bezpieczny. Pokoje duże, ładne i przestronne. Łazienka nowoczesna, bardzo porządna. Codziennie sprzątane, na życzenie wymiana ręczników, szlafroków i pościeli. Wszelkie udogodnienia do wypożyczenia dla dzieci (łóżeczka, pościel, podest, nocnik, wanienka). Obsługa bardzo miła i pomocna. Wyżywienie pyszne, urozmaicone i na bieżąco uzupełniane. W sezonie fajne, kulinarne warsztaty dla dzieci i raz w tygodniu ogniska, z animatorką przygrywającą na gitarze. Wypożyczalnia porządnych rowerów górskich i przechowalnia sprzętu dla gości. Parking samochodowy dozorowany. Ośrodek położony 3km od miasteczka Świeradów Zdrój, ale w pobliżu dużo tras rowerowo-spacerowych, teren bardzo atrakcyjny turystycznie. W sezonie 80-90% gości, to rodziny z małymi dziećmi. Dla tych co mają dzieci, lub są bez, ale im wszędobylskie maluchy nie przeszkadzają, idealny!
9 Izabela / Warszawa 08 wrzesień 2015 Opinia o Hotelu: wyżywienie
9.3 Paweł / Warszawa 04 wrzesień 2015
8.8 Rafał / Nowa Sól 02 wrzesień 2015 Opinia o Hotelu: restauracja i sam obiekt Nasze SPA: nie korzystałem z zabiegów
8.8 Artur / Złotoryja 02 wrzesień 2015 Opinia o Hotelu: Hotel położony w zacisznym miejscu Świeradowa Zdroju, więc jeśli ktoś pragnie odpocząć, to świetna lokalizacja. Bardzo wygodne pokoje i wyżywienie. Śniadania i objadokolacje w formie bufetu, to znakomity pomysł. Nasze SPA: Miła obsługa, punktualne i sprawnie zorganizowane zabiegi.
10 Ela / Zabrze 31 sierpień 2015
10 Aleksandra / Wróblowice 26 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Świetne miejsce, bawiliśmy się wspaniale. Obsługa profesjonalna i szalenie miła. Jedzenie pierwsza klasa. Pokój ładny, duży i z widokiem na przyjemnie szumiącą rzekę dostarczył nam relaksu w czystej postaci. Największym zaskoczeniem było dla nas sobotnie ognisko z kiełbaskami i co najważniejsze przy dźwiękach gitary :) Oj dawno tyle nie pośpiewaliśmy ;) Genialny pomysł ! Wrócimy tu na 100% Nasze SPA: Sympatyczna obsługa, jakość masażu i peelingu -super
9.8 Andrzej / Łódź 25 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Przystosowanie hotelu do potrzeb dzieci. Świetny wygląd całego kompleksu. Bardzo sympatyczna obsługa. Nasze SPA: Nie korzystaliśmy ze SPA.
10 Żaneta / Żelazków 21 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Otoczenie hotelu , czystość oraz przemiła obsługa bez wyjątku. Na pewno tam wrócimy. Nasze SPA: Profesjonalizm i bardzo miła obsługa !
8.5 Agnieszka 19 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Zawsze uśmiechnięty i bardzo miły personel Restauracji, premia dla Was ! Cisza i spokój, dla kogos ko nie lubi \"kolorowych jarmarków\', idealne miejsce ! Duże i przestronne pokoje/łazienki. Nasze SPA: Nie korzystałam, ale zawsze pieknie pachnie i wiem, że ekologicznie.
10 Marcin 18 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: duży plac zabaw na trawie dla najmłodszych, możliwość wypożyczenia rowerów, całodzienny dostęp do basenu, uprzejma i uśmiechnięta obsługa, gotowa do pomocy w każdej chwili, czystość w całym obiekcie, ciekawy program dla dzieci. Nasze SPA: profesjonalne wykonanie zabiegów.
9 Beata / Mielec 18 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Piękny hotel, położony w cichym miejscu w którym można odpocząć nawet z dziećmi. Dużo miejsca na dziecięce harce, bogate i zdrowe posiłki.
9 Anna / Rydułtowy 17 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Rodzinna atmosfera, atrakcje dla dzieci, ładne obejście, gustowne pokoje, przesympatyczna obsługa Nasze SPA: Intymność podczas zabiegów, odprężająca muzyka i klimat, sympatyczna obsługa
10 Przemysław / Legnica 11 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Pokój, restauracja, klub, otoczenie hotelu Nasze SPA: Basen, sauny, zabiegi i masaże
10 Grzegorz 11 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Wszystko jest zorganizowane na 10 punktów. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Nasze SPA: Basen z prądami masującymi, szeroka oferta saun i genialny pomysł z jacuzzi na zewnątrz
10 Anita / Zwierzyn 10 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Smaczna kuchnia, przyjemne, czyste pokoje to jest to co się ceni.
10 Aleksandra / Kołobrzeg 09 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo miła i życzliwa obsługa , smaczne jedzenie
10 Patrycja 05 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Wszystko bylo jak najlepiej. Nasze SPA: basen,teren hotelu wspaniale wygospodarowany dla doroslych jak i dzieci,wspanialy plac zabaw,noi oczywiscie parking strzezony,ktory przez caly pobyt byl pilnowany.
8.7 Bartosz / Zielona Góra 05 sierpień 2015
9.3 Marta / Warszawa 03 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: Piękne położenie kompleksu (mimo, że do centrum Świeradowa spora odległość to miejsce wynagradza bliskością potoku, zielenią i ciszą). Przemyślana i zadbana przestrzeń. Wygodne i funkcjonalne pokoje. Pomocna i uśmiechnięta załoga hotelu. Wielkie brawa :-) Nasze SPA: Mile zaskoczyła mnie szeroka oferta (naprawdę jest w czym wybierać). A przy tym zabiegi oparte na niebanalnych połączeniach naturalnych produktów. Piękne wnętrza.
9.7 Joanna / Komorniki 31 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Przyjmne pokoje, dobre jedzenie, piękny hotel i atmosfera relaksu. bardzo mila obsługa. Nasze SPA: profesjonalne masazystki.
9.3 Anna / Wrocław 31 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Pakiet Mineral Spa oraz dostępność basenu i sauny. Nasze SPA: Wspaniały masaż pleców oraz masaż czekoladowy dla mojej córeczki.
9.3 Grzegorz 29 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo zadbany hotel, położony z dala od centrum w bardzo spokojnym miejscu, co jest tylko i wyłącznie zaletą tego obiektu. Jest to miejsce bardzo przyjazne dla rodzin z dziećmi z bezpiecznymi miejscami zabaw dla dzieci. Na uwagę zasługuje bardzo ładne SPA z bogatą ofertą zabiegów. Dodatkowym atutem obiektu jest przechowalnia rowerów lub nart. Nasze SPA: SPA bardzo ładne z bogatą ofertą zabiegów i profesjonalnym personelem. W ofercie każdy znajdzie coś dla siebie, w szczególności że są zabiegi niespotykane w innych tego typu miejscach
10 Marzena 28 lipiec 2015
10 Przemysław / Głogówq 28 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Wszystko jest tam Ok Nasze SPA: Wszystko jest tam Ok
9.5 Weronika / Świętochłowice 16 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: klimatyzacja w pokoju,basen z saunami,bufety w restauracji - duży wybór dań zarówno na śniadanie jak i obiadokolacje, miła i pomocna obsługa zarówno w recepcji jak i pozostałych osób zatrudnionych w Ośrodku, zajęcia organizowane dla dzieci, bezpłatny parking i internet w pokojach oraz ręczniki i szlafroki dla gości , miły wygląd ośrodka i mimo dużej ilości wypoczywających brak tłoku i hałasu, miły dla oka wygląd Ośrodka zachęcający do pobytu, pokoje duże i przestronne Nasze SPA: Miła obsługa, profesionalnaobsługa i dostępność różnych zabiegów w przystępnych cenach dla każdej osoby /duża rozpiętość cenowa od 60 - ponad 200zł/, traktowanie każdej osoby indywidualnie i pomoc w wyborze zabiegów odpowiednich dla danej osoby i zasobności portfela
9.8 Michał 15 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Obsługa w całym obiekcie. Nasze SPA: Fachowość pracowników.
9.2 Grzegorz / Wrocław 15 lipiec 2015
10 Paweł / Leszno 14 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Wszystko na bardzo wysokim poziomie, bardzo miła i pomocna obsługa. Nasze SPA: Wszystko :-)
10 Rafał / Wrocław 09 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: WSZYSTKO W HOTELU COTTONINA VILLA & MINERAL SPA RESORT NAM SIĘ PODOBAŁY BYŁ TO DLA NAS FANTASTYCZNY ORAZ WSPANIAŁY POBYT. Nasze SPA: PROFESJONALNIE PRZEPROWADZONE ZABIEGI. HOTELOWE SPA - MIEJSCE W KTÓRYM MOŻNA NAPRAWDĘ ODPOCZĄĆ ZRELAKSOWAĆ SIĘ ZAPOMNIEĆ O PROBLEMACH DNIA CODZIENNEGO I NAŁADOWAĆ BATERIĘ :)
10 Mateusz 07 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Położenie, zajęcia dla dzieci oraz wyśmienite wyżywienie. Nasze SPA: Profesjonalne podejście.
9.8 ŁUKASZ 06 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo dobrze hotel przygotowany dla dzieci. Nasze SPA: BASEN , fajna sprawa.
10 Magdalena / Kostrzyn nad Odrą 01 lipiec 2015
9.3 Marek / Żagań 01 lipiec 2015
10 Beata / Wilkanowo 01 lipiec 2015
9 Weronika / Wrocław 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo miła i pomocna obsługa, wspaniałe posiłki, przepiękne otoczenie- zwłaszcza widok z okna, świetnie przygotowany pokój dla małego dziecka- było wszystko: łóżeczko z pościelą , wanienka i nawet zabezpieczone kontakty!! Nasze SPA: ładny basen, sauny i jacuzzi
9.8 Katarzyna / Wroclaw 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Fantastyczny hotel dla rodzin z dziecmi- duży teren, rożne atrakcje dla dzieci. Nasze SPA: Zabiegi rewelacyjne
9.7 Agnieszka / Wrocław 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Zlokalizowany w spokojnej okolicy, bardzo ładny kompleks budynków i ładnie zagospodarowany teren. Ładne, dobrze pomyślane i czyste pokoje. Nasze SPA: Zewnętrzne jacuzzi, sauna infrared. Szkoda że strefa saun nie jest trochę bardziej oddzielona od basenu. Profesjonalne masaże.
9.5 Paweł 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Miła, rzeczowa i pomocna obsługa
10 Dorota 08 maj 2015 Opinia o Hotelu: Otoczenie ośrodka, atmosfera, obsługa, animacje dla dzieci
9 Pawel / Poznan 06 maj 2015
10 Kasia 06 maj 2015 Opinia o Hotelu: Czystosc i podejscie personelu. Mimo pelnego oblozenia nie bylo tloczno. Nasze SPA: Nie bylam na zabiegach, ale samo miejsce wydawalo sie przytulne. Basen, sauny, jaccuzi bardzo czyste.
10 Elżbieta 06 maj 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo piękny obiekt ,czysty ,wspaniały basen .Dużo atrakcji dla najmłodszych . Nasze SPA: Przystępne ceny , fachowa obsługa.
10 Beata / Sieradz 06 maj 2015 Opinia o Hotelu: Ładny i funkcjonalny obiekt. Przestronny pokój pozwalał swobodnie mieszkać ze wszystkimi zabawkami synka. Rewelacyjne podejście całego personelu do dzieci. Dużo atrakcji dla najmłodszych, miejsca do zabaw w hotelu i na powietrzu, codzienne animacje, specjalne dziecięce menu. Dla starszych klimatyczny Cotton Club na terenie obiektu. Różnorodność dań na śniadaniach i obiadokolacjach była wprost niesamowita. Nie ma możliwości że ktokolwiek wyszedł głodny, nawet wegetarianie i weganie mieliby czym nasycić brzuchy. Nasze SPA: Z samych zabiegów tym razem nie skorzystaliśmy, ale strefa basenów i saun pozwoliła nam się całkowicie zrelaksować, a nasz dwuletni synek miał wielką frajdę z pluskania w brodziku i nie tylko. W pokojach są dodatkowe ręczniki na basen oraz oczywiście szlafroki, a jak czegokolwiek brakło to w recepcji można było od ręki otrzymać dodatkowe rzeczy. Na pewno tam jeszcze wrócimy bo to raj dla rodzin z dziećmi :)
8.5 Pawel / Poznan 03 maj 2015
9.3 Anna 02 maj 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo dobra obsługa. Nasze SPA: Dogodne terminy dostosowane pod narciarzy.
10 Magdalena / Borkowice 29 kwiecień 2015 Opinia o Hotelu: Atmosfera Nasze SPA: Personel
10 Magdalena 28 kwiecień 2015
10 Elwira / Pawłowice 28 kwiecień 2015 Opinia o Hotelu: Pyszne śniadania, piękne pokoje, sympatyczna obsługa:-)
9.8 Hanna 28 kwiecień 2015 Opinia o Hotelu: Sympatyczna atmosfera, smaczne jedzonko, miły personel, ochrona na obiekcie, ładne pokoje. Nasze SPA: Profesjonalne masaże
10 Monika / Rudziczka 27 kwiecień 2015 Opinia o Hotelu: Miła przyjazna, rodzinna atmosfera, cisza i spokój w pobliżu wiele atrakcji. Polecam Nasze SPA: Profesjonalizm, miła obsługa na najwyższym poziomie, można się zrelaksować i odpocząć po ciężkim dniu pracy.
9.3 Farida / Wrocław 27 kwiecień 2015
9.2 Paweł / Wambierzyce 27 kwiecień 2015
9.2 Sebastian 27 kwiecień 2015
10 Marek / Szczecin 27 kwiecień 2015
9.7 DOROTA / BOLESŁAWIEC 22 kwiecień 2015 Opinia o Hotelu: POŁOŻENIE, SAM HOTEL, OBSŁUGA Nasze SPA: KOMPLEKS BASENOWY, SAUNY,MIŁA KOMPETENTNA OBSŁUGA
10 Daria 18 marzec 2015 Opinia o Hotelu: Hotel bardzo nowoczesny. Duży wybór jedzenia. Pokoje czyste, wygodne i duże. Obsługa miła i bardzo pomocna. Polecam. Nasze SPA: Przyjemna fajna muzyka w czasie zabiegów. Obsługa podpowie, pomoże i doradzi.
9.3 Tomasz / Międzyrzecz 11 marzec 2015 Opinia o Hotelu: Czystość, jazz-bar, sala ping-pongowa, sale zabaw dla dzieci Nasze SPA: Basen, jacuzzi
10 Wawrzyniec 04 marzec 2015 Opinia o Hotelu: basen, narciarnia, Nasze SPA: masaż, miła obsługa
10 Darius 04 marzec 2015
9.3 Urszula / Poznań 02 marzec 2015 Opinia o Hotelu: Wspaniałe podejście do gości, a w szczególności dzieci - zarówno na terenie hotelu, w restauracji i na basenie dzieci były mile widziane i absolutnie nikomu nie przeszkadzały. Nasze prośby zawsze spotykały się z szybką reakcją obsługi. Nasze SPA: Miła obsługa, przyjazna atmosfera. Spokój i cisza.
10 Ewa / Lusówko 02 marzec 2015 Opinia o Hotelu: Cały pobyt należy zaliczyć do bardzo udanych. Pokoje są bardzo wygodne, podobnie łazienka z dużą umywalką i wygodnym prysznicem. Bardzo dobre wyżywienie, duży wybór, nawet, jeśli na śniadanie przyjdzie się krótko przed końcem :) Nigdy niczego nie brakowało. Było SUPER!!! Nasze SPA: Przemiła obsługa. Profesjonalnie wykonany masaż. Nic dodać, nic ująć. Może na terenie hali basenowej przydałoby się jeszcze jedno jacuzzi, bo to zewnętrzne jest tylko dla odważnych zimą.
10 Joanna / Wrocław 25 luty 2015
9.3 Dagmara / Gorzów Wielkopolski 23 luty 2015 Opinia o Hotelu: Szybki internet. Czystość i miła obsługa.
9 Pelagia / Piekary Śl. 10 luty 2015
9.2 Agata / Wroclaw 06 luty 2015 Opinia o Hotelu: Wygląd pokoju i całego kompleksu, basen i przylegające do niego atrakcje oraz atmosfera relaksu:) Nasze SPA: Szczególnie podobało mi się jacuzzi zewnętrzne oraz basem. Dużym plusem jest możliwość wyboru sauny.
9.7 Mateusz 04 luty 2015 Opinia o Hotelu: Spa, Obsługa hotelowa, ogólny poziom Hotelu Nasze SPA: Kompleks saun, zabiegi masażu
9 Joanna / Mrowino 26 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: SPA znajdowało się w tym samym budynku, w którym mieliśmy pokój - nie było konieczności przebierania się i suszenia po wyjściu z basenu. Dostosowana do dzieci restauracja - naczynia, foteliki, kącik do malowania. Prawdziwym hitem jest obsługa recepcji - nie ma dla nich rzeczy niemożliwych, każdą nawet najbardziej niekonwencjonalną prośbę starają się spełnić - wielkie brawa. Nasze SPA: Przemiła obsługa posiadająca dużą wiedzę, bogata oferta zabiegów - każdy znajdzie coś dla siebie. Zabeigi wykonywane w przyjemnej atmosferze, bez pośpiechu.
9.3 Janusz / Bolesławiec 14 listopad 2014 Opinia o Hotelu: Spa, lokalizacja, jacuzzi na zewnątrz. Nasze SPA: Różnorodność zabiegów, atmosfera, muzyka.
10 Dariusz / Legnica 12 listopad 2014 Opinia o Hotelu: czystosc , miła obsluga , wyglad zewnetrzny! Bede polecal!!
10 Magdalena / Zawada 03 wrzesień 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo miła, pomocna i profesjonalna obsługa, na każdym szczeblu! Położenie hotelu urokliwe, wyposażenie optymalne, jedzenie super. Żal wyjeżdżać! Nasze SPA: Profesjonalna i dyskretna obsługa. Jednorazowa bielizna.
10 Jolanta / Reutlingen 02 wrzesień 2014
8.5 Jedrzej / Goettingen 31 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: Ladne budownictwo i ciekawe polozenie (kolo strumienia z widokiem na las). Nasze SPA: Zewnetrzne jacuzzi w poblizu strumienia.
9.7 Gabriela / Chrzanów 28 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: Otoczenie hotelu najlepsze jakie do tej pory widzieliśmy. Nasze SPA: Obsługa, zabiegi doskonałe :)
10 Barbara 21 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: Wszystkie!!!! Nasze SPA: Wszystkie!!!
10 Łukasz / 122 03 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: dużo przestrzeni dla dzieci, duże podwórko, zgrany zespół pracowników, mili i uśmiechnięci, pokoje często sprzątane Nasze SPA: bardzo fajny basen - całkiem duży jak na hotel bardzo nowoczesne sauny
10 Dorota / Wrocław 30 lipiec 2014
9 Jacek 28 lipiec 2014 Opinia o Hotelu: Czystość Nasze SPA: Sauny
9.7 Dagmara / Szczecin 17 lipiec 2014
10 Alicja / Śrem 25 czerwiec 2014 Opinia o Hotelu: Hotel cudownie połozony nad strumieniem. Dużo zieleni. Zadbane trawniki. Cisza i spokój. Nasze SPA: SPA kameralne i przytulne. Trochę mało leżaków. Przyjemne jakuzzi na zewnątrz z widokiem na las i strumień.
10 Elżbieta / Barlinek 17 czerwiec 2014 Opinia o Hotelu: wszystko było cudowne :-) czysciutko,zadbane pod kazdym względem,bardzo miła obsługa,no nic dodać nic ująć poprostu Super,dziękujemy :-)))) Nasze SPA: rewelacyjny nastroj,w tej codziennej bieganinie takie wyciszenie odpreżenie coś wspaniałego :-)
9 Dominik / Lubin 08 maj 2014
10 Maria / Bboleslawiec 24 kwiecień 2014
10 Elżbieta / Nowy Kościół 03 kwiecień 2014 Opinia o Hotelu: Cisza i miła obsługa Nasze SPA: Miła obsługa
9.5 Agnieszka / Sierpc 25 marzec 2014 Opinia o Hotelu: Strefa wellness, pokoje
10 Agnieszka 10 marzec 2014
9.3 Magdalena / Szczecin 06 marzec 2014 Opinia o Hotelu: Duży basen z ciepłą wodą i ciepłą podłogą, nieskazitelna czystość na terenie całego obiektu, przemiła i profesjonalna obsługa gości w spa oraz w recepcji hotelu, duży parking. Pokój z x-box\'em oraz plac zabaw (opinia córki). Nasze SPA: Bardzo wysoka kultura osobista, dbałość o komfort podczas zabiegu i cudone ręce sympatycznej pani w blond włosach.
10 ewelina / dąbrowa górnicza 06 marzec 2014 Opinia o Hotelu: Wszystko jest idealne Nasze SPA: nic dodać nic ująć
10 Piotr / Poznań 06 marzec 2014 Opinia o Hotelu: Hotel b. dobry, przemiła obsługa, b.dobre i urozmaicone jedzenie Nasze SPA: nie naostrzone kredki w Restauracji :-) brak zabezpieczeń kontaktów w sali zabaw.
10 katarzyna / poręba 05 marzec 2014 Opinia o Hotelu: czystość,uprzejmość oraz kompetencja personelu,wyposażenie pokoju,hotelu Nasze SPA: nie korzystałam
9.3 remigiusz 23 luty 2014
10 anna / bogatynia 20 luty 2014
9.3 Magdalena / Poznań 20 luty 2014 Opinia o Hotelu: Hotel naprawdę godny polecenia. Wysoki standard wykończenia, pyszne i urozmaicone jedzenie, świetna atmosfera, a do tego naprawdę niedrogo;)
9.5 Joanna / Bolesławiec 19 luty 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa Hotelu, szczególnie w Restauracji, Klubie, SPA. Nasze SPA: Profesjonalne podejście do wykonywania zabiegów. Miła atmosfera.
9.5 Jarosław / Poznań 19 luty 2014
10 Kr / Świdnica 25 listopad 2013 Opinia o Hotelu: Wspaniały obiekt ,dobra lokalizacja miła i bezproblemowa i uczynna obsługa-duży plus:)
9.2 Agnieszka 13 listopad 2013 Opinia o Hotelu: Ogólnie cały kompleks bardzo nam sie podobał -ma sie wrażenie bycia w \"małym miasteczku\" .Miła atmosfera, bardzo miła obsługa, oraz dobre jedzenie ! Nasze SPA: Spa jest ładnie wykończone - uczucie odpoczynku na samym wejściu :-) Zabiegi były wykonywane w miłej atmosferze. Jednakże mamy porównanie z innych spa i brakowało nam trochę \"uczucia\" w wykonywaniu masaży...
9.3 Andrzej / Zgorzelec 09 listopad 2013 Opinia o Hotelu: Bardzo dobre pierwsze wrażenie - nowoczesny, dobrze zorganizowany obiekt, dobra lokalizacja. Na uwagę zasługuje także bardzo dobra obsługa w recepcji i klubie. Nasze SPA: Ogólna koncepcja \"oazy spokoju\", wyposażenie.
9.7 Michał / Oława 30 październik 2013
10 Piotr / Świdnica 16 październik 2013 Opinia o Hotelu: Pokoje 100 % zadowolenia , basen świetny z jacuzzi na zewnąrzt dla Nas bomba . Nasze SPA: Masaże wykonane bardzo dobrze i profesjonalnie
8.7 Agnieszka 09 październik 2013 Opinia o Hotelu: Hotel doskonale wyposazony, pokoje urzadzone gustownie, lazienka komfortowa, przestrzenna i czysta. Spa i basen bardzo czyste, duza dbalosc o higiene. Personel hotelowy doskonale zorganizowany, uprzejmy. Niespotykane otwarcie na potrzeby Klienta, natychmiastowe dzialanie i organizacja (dla niemowlaka przemila Pani szybko i sprawnie przyniosla lozeczko, zorganizowala posciel). Przestrzen, cisza, polozenie hotelu i strefy z placami zabaw dla dzieci wg.grupy wiekowej daja duzy komfort odpoczynku i mozliwosci korzystania z obiektu.Parking i ochrona bez zastrzezen. Nasze SPA: Nie udalo mi sie skorzystac z zabiegow z racji pelnego \" oblozenia\", ale sie nie dziwie. Samo wejscie do strefy SPA juz odpreza i zacheca do spedzenia tam wolnego czasu. Obsluga mila, profesjonalna, sdzac po opisie i krotkiej rozmowie na temat zabiegow, nie mam watpliwosci, ze jest t strefa relaksu i odnowy. Skorzystalam z basenu, zewnetrznego jacuzzi( dobrze usytuowane, szum strumyka uspokaja, sloneczne miejsce), strefy saun rowniez bez wiekszych uwag. Milo, relaksujaca i czysto to najwazniejsze.
9 Karolina / Smardzewice 01 październik 2013 Opinia o Hotelu: gustowne wykończenie budynków i wnętrz, miła obsługa
9.3 jerzy / rydułtowy 23 wrzesień 2013 Opinia o Hotelu: lokalizacja,estetyka obiektu,klimat w Cotton Club Nasze SPA: obsługa i jakość kosmetyków
9.7 Piotr / Katowice 03 wrzesień 2013 Opinia o Hotelu: Piękne otoczenie, miła obsługa, możliwość korzystania z basenu i rowerów Nasze SPA: ładny wystrój miła obsługa, za dużo rodzajów zabiegu i nie wiadomo co wybrać
10 Zbigniew / Dobrzeń Mały 29 sierpień 2013
10 Zdzisława / Szczecin 19 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Właściwie wszystko nam się bardzo podobało , basen z cudownie ciepłą wodą , sauny , restauracja z bardzo dobrym i bogatym menu, taras przy restauracji, wróciliśmy wypoczęci i zadowoleni. Nasze SPA: Miła obsługa , bardzo ładne gabinety , wysokiej klasy kosmetyki, dobre doradztwo.
10 Małgosia / Wołczkowo 25 lipiec 2013 Opinia o Hotelu: Generalnie wszystko jest jak powinno być by można było odpocząć i złapać oddech od codzienności. Nasze SPA: Profesjonalizm, wnętrza, jakość personelu.
10 Piotr / Szczecin 22 lipiec 2013 Opinia o Hotelu: Cały hotel zasługuje na wyróżnienie, miejsce urocze i bardzo malownicze, a dookoła cisza i spokój. Obsługa bardzo przyjazna i miła. Nasze SPA: Masaż miodowy rewelacja, szczególnie po wędrówce po górach, polecam.
10 Małgosia / Wolczkowo 18 czerwiec 2013 Opinia o Hotelu: Wyposażenie obiektu, aranżacja wnętrz, restauracji, krajobrazu wokół kompleksu hotelowego. Nasze SPA: Podejście i kompetencja pań kosmetyczek.
9.2 Aneta / Brzezie 11 czerwiec 2013 Opinia o Hotelu: Bardzo smaczne śniadania, i kolacje, bardzo miła obsługa, czystość.
9 Elżbieta / Strzegom 28 maj 2013 Opinia o Hotelu: Profesjonalna obsługa, reagowanie na potrzeby gości, życzliwość, położenie w zacisznym miejscu, dbałość o jakość usług. Nasze SPA: Dbałość o samopoczucie,drobne niespodzianki, kultura i dyskrecja, rzetelna informacja dotycząca zabiegów, rabaty;-)
10 Katarzyna / Wrocław 26 maj 2013 Opinia o Hotelu: fantastyczna strefa SPA, świetny klub jazzowy, piękny hotel - wspaniałe miejsce na pobyt. Na pewno tu wrócę.
9.5 Joanna / Zgorzelec 08 kwiecień 2013
9.7 Estera / Świdnica 20 luty 2013
8.7 Renata / Wrocław 31 styczeń 2013
7.2 Elzbieta / wroclaw 30 styczeń 2013
5.8 Jarosław / Tulce 28 styczeń 2013 Opinia o Hotelu: Rewelacyjne położenie hotelu dla osób, które cenią ciszę, spokój i nie lubią \"kurortowego gwaru\". Dodatkowy plus za szumiący Czarny Potok. Nasze SPA: Najciekawszy pomysł to jaccuzi z ciepłą wodą, umieszczone na zewnątrz, które daje efekt podobny do gorących źródeł.
Przejdź do galerii